Yalova’da Çekimleri Yapılan “Beni Sev” Filmine Konuk Olduk

Yalova’da Çekimleri Yapılan “Beni Sev” Filmine Konuk Olduk

Metropol Medya ve Port Film ortak yapımı olarak Tolga Güleç, Cansu Tosun ve Özlem Maden’in başrolünü paylaştığı, iki kadın ve bir adamın aşk hikâyesini anlatan ‘Beni Sev’ isimli  ‘romantik-komedi’ türündeki filmin çekimleri Yalova’nın birçok noktasında yapıldı. Çekimler 80 kişilik ekiple bir ayda tamamlandı.

 

Yücel Müştekin’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Beni Sev’ isimli sinema filminin çekimleri 80 kişilik ekiple Yalova’da tamamlandı.

 

Arka fonda Yalova var

İki kadın ve bir adamın aşk hikâyesini anlatan ‘romantik-komedi’ türündeki filmin çekimleri Yalova’nın turizm değerleri olan Termal İlçesi, Gacık Köyü, Âşıklar Yolu, Sudüşen Şelalesi, Üvezpınar gibi birçok noktasında gerçekleştirildi. Yalova’nın da aynı zamanda tanıtımında etkili olacak filmin çekimleri için Yalovalı İşadamı Kenan Engin, Sabahattin Çetin, Hakan Gençer, Özgür Özevin, Black Bird Otel ve Centa Grup gibi isimler de destekte bulundu.

 

Kenan Engin’den teşekkür var

Yalovalı işadamı Kenan Engin, set ekibine de ara ara ziyarette bulundu. Proje Genel Koordinatörü Yener Kemendi ve yapımcılardan Gözde Koç ile bir araya gelen Kenan Engin, Yalova’yı en iyi şekilde arka fonda tanıtacak olan film için birçok kolaylaştırıcı çalışma içerisine girdiklerini söyledi. Böyle bir filmin Yalova’da çekilmesi nedeniyle yapımcılara ve koordinatöre teşekkür eden Engin, “Bu tip yapımların ilimizde gerçekleştirilmesi hem ilimizin tanıtımı açısından hem de sanatsal açıdan kentimizin gelişimine katkı sunmaktadır. Bu bilinçte olan biz işadamları da kişisel katkılarımızla film ekibine ara ara katkıda bulunduk. Oldukça ilgi göreceğine inandığımız bu filmin, ilimizde çekiliyor olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ayrıca Yalovalıların da kendi şehirlerinde çekilen bu filmi büyük bir ilgiyle izleyeceklerine inanıyorum. Yalova sahip olduğu güzelliklerle film yapımcılarını kendisine çekmeye devam edecektir. Yapımcıları ve koordinatörü de Yalova’mızı tercih etmelerinden dolayı kutluyorum” dedi.

 

Yapımcılar ve set ekibi de, kendilerine destekte bulunan Yalovalı işadamlarına teşekkür ettiler.

 

 

Anlaşmalarımız