Yalova Su Sporları ve Balıkadamlar Kulübü Turizm Haftası Etkinliği

Yalova Su Sporları ve Balıkadamlar Kulübü Turizm Haftası Etkinliği

Yalova’da 7 gün boyunca birçok etkinlikle kutlanan 48’inci Turizm Haftası kapsamında Yalova Su Sporları ve Balıkadamlar Kulübü, Marmara Denizinde gösteri yaptı.

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 16-22 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen 48’inci Turizm Haftası etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Gazi Paşa Caddesi Akasya Parkında yelken, kürek takımı, dalış ve su jeti gösterileri yapan Yalova Su Sporları ve Balıkadamlar Kulübü sporcuları renkli görüntüler sergiledi.

Geçtiğimiz Mart ayında kurulan Yalova Su Sporları ve Balıkadamlar Kulübü, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında denizden Türk Bayrağı çıkardı. Etkinliğe Yalova Valisi Hülya Kaya, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, Yalova Su Sporları Ve Balıkadamlar Kulübü Başkanı Kenan Engin başta olmak üzere kulüp yönetimi ve sporcular katıldı. Akasya Parkında yelken, kürek ve su jeti gösterisi sunan balıkadamlar ardından dalış yaparak denizden Türk Bayrağı çıkardı.

Denizden çıkarılan Türk Bayrağı Kulüp Başkanı Kenan Engin tarafından Yalova Valisi Hülya Kaya’ya teslim edildi. Türk Bayrağını öpen Vali Kaya bu değerli hediye ve gösteri için Kenan Engin’e ve kulüp yönetimine teşekkür etti.

Anlaşmalarımız